Materijalizacija i zavrsni radovi

Eksterijer

Stambeno poslovni objekat  “CARIGRADSKA 7“   je dugo i temeljno pripreman projekat kojim je predviđena izgradnja objekta u skladu sa savremenim standardima uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, sa posebnim osvrtom na prethodna iskustva u smislu trajnosti primenjenih materijala u završnoj obradi fasade.

U ovom slucaju opredelili smo se za primenu kombinacije plocica silikatne opeke i fasadne boje u nijansama koje su  u skladu sa ambijentalnom celinom u kojoj se objekat nalazi, a to je centralno gradsko jezgro. Projekat je izrađen u skladu sa uslovima  Zavoda za zastitu spomenika kulture grada Beograda. Spoljna stolarija je od najkvalitetnijih aluminijumskih profila.

Enterijer

U ulaznom delu objekta kao dekorativna obrada unutrašnjih povrsina zidova  hodnika predviđen je akrilni nanos od mermernog granulata. Podovi u hodnicima i zajednickim prostorijama unutar stambenog dela objekta oblazu se oblogom od prirodnog kamena. Visina od poda do plafona u stanovima je 2.68m. Podovi u svim prostorijama su oblozeni adekvatnim kvalitetnim materijalima, u skladu sa namenom prostorije: u sobama i hodnicima stanova primenjen je hrastov parket prve klase, a keramicke plocice prve klase u kuhinjama i kupatilima.

Na terasama stanova predvidjena je granitna keramika. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajucim okovom, dok je unutasnja stolarija obostrano furnirana. Podovi lokala u prizemlju takodje su oblozeni plocama od prirodnog kamena kako u radnom delu tako i u toaletima.

Stanovi i lokali bice opremeljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta.