Luksuzna opremljenost

Luksuzna opremljenost

Kupac kupuje predmetnu nepokretnost u fazi izgradnje, prema odobrenoj investiciono tehničkoj dokumentaciji, a predmetna nepokretnost će biti izgrađena u objektu armirano betonske, skeletne konstrukcije, sa fasadom energetski efikasnim sendvič-zidom /giter blok/, termoizolacija, itong ploče, obostrano malterisano, završne obrade od fasadne opeke, maltera i fasadne boje.

Pod ulaznog hola će biti u prirodnom kamenu. Spoljna bravarija, odnosno, ograde će biti od inoksa ili eloksiranog aluminijuma, spoljna stolarija je aluminijumska i aluminijumske roletne sa elektropodizačima a unutrašnja stolarija obuhvata sigurnosna ulazna vrata i unutrašnja vrata od furniranog medijapana. Visina plafona je 265 cm čiste visine. Parket se ugrađuje hrastov, I (prva) klasa ili lamelirani parket proizvođača TARKET.

Ugrađuje se keramika prve klase savremenog dizajna. Grejanje, ventilacija i klimatizacija je putem toplotnih pumpi,a plaćanje putem računa za struju. Objekat će biti sa obezbeđenim videointerfonom, sa kamerama na glavnim ulazima u objekte, kao i ulazima iz podzemne garaže. Objekat je sa liftom koji staje na svim podzemnim i nadzemnim etažama. Elektroinstalacije za kablovsku TV, internet i telefon je predviđen u svakoj sobi stana.