Moderni apartmani

Moderni apartmani

Eksterijer

Stambeno – poslovni objekat „CARIGRADSKA“ projektovan je po savremenim standardima uz upotrebu najkvalitetnijih materijala prateći estetski princip, sa posebnim osvrtom na prethodna iskustva u smislu kvaliteta i trajnosti primenjenih materijala u završnoj obradi fasade. U ovom slučaju opredelili smo se za primenu kombinacije silikatne opeke i fasadne boje u nijansama koje su najotpornije na atmosferske uticaje. Spoljna stolarija je od najkvalitetnijih aluminijumskih profila.

 

Enterijer

U ulaznom delu kao dekorativna obrada unutrašnjih površina zidova hodnika predviđen je akrilni nanos od mermernog granulata tipa kulirplast. Podovi u hodnicima i zajedničkim prostorijama unutar stambenog dela objekta oblažu se pločama od prirodnog kamena.

Visina od poda do plafona u stanovima je 2,68m.

Podovi u svim prostorijama su obloženi adekvatnim kvalitetnim materijalima u skladu sa namenom prostorije: u sobama i hodnicima stanova primenjen je hrastov parket prve klase, a keramičke pločice prve klase u kuhinjama i kupatilima. Na terasama stanova predviđena je granitna keramika. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajućim okovom, dok je unutrašnja stolarija obostrano furnirana.

Podovi lokala u prizemlju takođe su obliženi granitnom keramikom kako u radnom delu tako i u toaletima. Stanovi i lokali biće opremljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta.